q
Colour My Event Kerstdecoratie: Wilt u uw winkelcentrum met de kerstdagen extra bijzonder maken? Wij kunnen u daarbij helpen!
17345
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17345,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0.2,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive
 

Bel Piet

Colour My Event Logo, Colour My Event, Evenementenbureau, Evenementenbureau Rotterdam, Evenementenorganisatie, Communicatiebureau, Promotieteam, Promotiebdrijf, Promotiebedrijf Rotterdam, Bedrijfsevenementen, Bedrijfsfeest, Bedrijfsopening, Winkelgebieden Promotie, Event Manager, Kinderevenement, Sinterklaasfeest, Sinterklaashuis, Kersthuis, Catering, Leegstand

BEL PIET

DE INVULLING

 

BEL PIET

 

Kijk daar, een Zwarte Piet met een telefoon!? En met wie belt Piet dan? Met Sint Nicolaas natuurlijk, want ook de Sint gaat met zijn tijd mee. Wil jij de goedheiligman ook even spreken? Hier heb je de hoorn. Wel lief zijn hoor, dan mag je meteen je verlanglijstje doorgeven.

 

De Bel Pietis de officiële verbindingspiet van Sinterklaas. Hij loopt rond op uw winkelcentrum en laat kinderen de rinkelende telefoon opnemen of zelf bellen met Sinterklaas en zijn Pieten. Een acteur vervult aan de andere kant van de lijn de rol van Sinterklaas of één van zijn Pieten.

 

Technische informatie Bel Piet:

 

  • 4x drie kwartier spel binnen vier uur.
  • De opdrachtgever is verantwoordelijk voor een kleedruimte met water en stroompunt.
  • De ruimte dient geschikt te zijn voor de telefoongesprekken die de acteur (die Sinterklaas speelt) voert met de kinderen (geluidsarm, rustig).
  • Op de speellocatie moet dekking zijn van het mobiele GSM netwerk van KPN.

 

Vraagt u ons naar de mogelijkheden. Stuur uw wensen naar info@colourmyevent.nl