q
Colour My Event Catering werkt samen met diverse topcateraars! Met onze partycatering verzorgen wij graag de culinaire invulling van uw evenement op iedere gewenste locatie.
16183
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16183,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0.2,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive
 

Catering overig

CME Logo

CATERING – OVERIG

 

Colour My Event werkt samen met diverse topcateraars! Met onze partycatering verzorgen wij graag de culinaire invulling van uw evenement op iedere gewenste locatie.

CME Catering

DE INVULLING

 

CATERING OVERIG

 

De diversiteit aan lunches, diners en foodconcepten maar ook de moderne, verse uitstraling van onze producten, zullen u verrassen.

 

Met onze gastvrije service en optimale kennis garanderen wij de perfecte uitvoering van uw bedrijfsfeest. Naast dit verzorgen wij ook Culinaire Entertainment in de vorm van een tafeldame of champagne dame.

 

Neemt u gerust contact met ons op, info@colourmyevent.nl