q
Colour My Event Catering werkt samen met diverse topcateraars! Met onze partycatering verzorgen wij graag de culinaire invulling van uw evenement op iedere gewenste locatie.
16003
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16003,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0.2,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive
 

Catering

CME Logo

CATERING

 

Colour My Event werkt samen met diverse topcateraars! Met onze partycatering verzorgen wij graag de culinaire invulling van uw evenement op iedere gewenste locatie. De diversiteit aan lunches, diners en foodconcepten maar ook de moderne, verse uitstraling van onze producten, zullen u verrassen. Met onze gastvrije service en optimale kennis garanderen wij de perfecte uitvoering van uw bedrijfsfeest. Naast dit verzorgen wij ook Culinaire Entertainment in de vorm van een Tafeldame of Champagne dame.

 

Wilt u meer informatie neem dan gerust contact met ons op.

CME Catering

CASES

Hier vindt u binnenkort meer informatie over de betreffende cases.