q
Colour My Event Personeelsfeesten: een personeelsfeest is het leukste als het net dat beetje extra heeft waardoor alle collega’s er nog lang met plezier aan terug zullen denken.
16016
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16016,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0.2,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive
 

Personeelsfeesten

Colour My Event Logo, Colour My Event, Evenementenbureau, Evenementenbureau Rotterdam, Evenementenorganisatie, Communicatiebureau, Promotieteam, Promotiebdrijf, Promotiebedrijf Rotterdam, Bedrijfsevenementen, Bedrijfsfeest, Bedrijfsopening, Winkelgebieden Promotie, Event Manager, Kinderevenement, Sinterklaasfeest, Sinterklaashuis, Kersthuis, Catering, Leegstand

PERSONEELSFEESTEN

 

Colour My Event verzorgt een feest op een geheel originele en creative manier, passend bij uw wensen en uw bedrijfsuitstraling. Of het nu gaat om een personeelsfeest of een nieuwjaarsreceptie.

Colour My Event Personeelsfeesten

DE INVULLING

 

PERSONEELSFEEST

 

Een personeelsfeest is het leukste als het net dat beetje extra heeft waardoor alle collega’s er nog lang met plezier aan terug zullen denken. Een goed bedrijfsfeest zorgt voor een betere sfeer, gelukkigere medewerkers en daardoor ook voor een hogere productiviteit. Het is dus niet zomaar een feest, maar een investering in het bedrijf. Personeelsfeesten zijn er in alle soorten en maten; groot, klein, alleen een diner of een compleet themafeest, in de bedrijfskantine of op locatie. Om de juiste keuze te maken geldt ook hier weer “welk doel” u voor ogen heeft. Wat moet het evenement voor u opleveren of oplossen?

CASES

Hier vindt u binnenkort meer informatie over de betreffende cases.