q
Colour My Event Promotie: De P van promotie is een onderdeel van de marketingmix (product, prijs, plaats, promotie en personeel).
16156
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16156,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0.2,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive
 

Promotie

Colour My Event Logo, Colour My Event, Evenementenbureau, Evenementenbureau Rotterdam, Evenementenorganisatie, Communicatiebureau, Promotieteam, Promotiebdrijf, Promotiebedrijf Rotterdam, Bedrijfsevenementen, Bedrijfsfeest, Bedrijfsopening, Winkelgebieden Promotie, Event Manager, Kinderevenement, Sinterklaasfeest, Sinterklaashuis, Kersthuis, Catering, Leegstand

Colour My Event Evenementenbureau Rotterdam, Colour My Event Organisatiebureau Rotterdam

PROMOTIE

 

De P van promotie is een onderdeel van de marketingmix (product, prijs, plaats, promotie en personeel). Door de juiste afstemming te maken in de marketingmix kan een product of dienst succesvol vermarkt worden.

 

Colour My Event werkt met exeptionele promotiemedewerkers en selecteert het promotieteam per opdracht. Een sterk punt is dat zij werkt met verschillende leeftijdscategorieën. Per opdracht wordt het team getraind en tijdens de promotieopdracht is er altijd een marketing professional aanwezig. Het doel is immers uw omzet positief te beïnvloeden.

DIENSTEN & MOGELIJKHEDEN