q
Colour My Event Promotieteam: Een promotieteam is een positieve en krachtige manier om uw merk of product aan de doelgroep te presenteren of uw dienst (extra) onder de aandacht van uw doelgroep te brengen.
16453
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16453,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0.2,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive
 

Promotieteam

Colour My Event Logo, Colour My Event, Evenementenbureau, Evenementenbureau Rotterdam, Evenementenorganisatie, Communicatiebureau, Promotieteam, Promotiebdrijf, Promotiebedrijf Rotterdam, Bedrijfsevenementen, Bedrijfsfeest, Bedrijfsopening, Winkelgebieden Promotie, Event Manager, Kinderevenement, Sinterklaasfeest, Sinterklaashuis, Kersthuis, Catering, Leegstand

Colour My Event Evenementenbureau Rotterdam

PROMOTIETEAM

 

Een promotieteam is een positieve en krachtige manier om uw merk of product aan de doelgroep te presenteren of uw dienst (extra) onder de aandacht van uw doelgroep te brengen. Het inzetten van een promotieteam geeft met name ook de mogelijkheid om persoonlijk met uw doelgroep te communiceren, om persoonlijk een extra meerwaarde aan uw product of dienst toe te voegen. Het inzetten van een promotieteam is 1 op 1 communicatie ten top!

 

Wij helpen u om uw doelgroep op de meest relevante locaties op de beste tijdstippen te benaderen.

Colour My Event Promotieteam

DE INVULLING

 

PROMOTIETEAM

 

Om waste (te weinig of verkeerde doelgroep) te voorkomen, wordt een locatieplan samengesteld waar het promotieteam de doelgroep gaat benaderen.

Indien nodig zorgt Colour My Event ook voor vergunningen voor de locaties.

 

Wanneer een promotor de uiteindelijke boodschap niet duidelijk of op een verkeerde wijze overbrengt, dan is al het werk voor niets geweest. De promotors zijn dus een zeer belangrijk onderdeel voor het welslagen van uw acties.

 

Colour My Event werkt met exceptionele promotiemedewerkers en selecteert het promotieteam per opdracht. Een sterk punt is dat wij werken met verschillende leeftijdscategorieën. Per opdracht wordt het team getraind en tijdens de promotieopdracht is er altijd een marketing professional aanwezig. Het doel is immers uw omzet positief te beïnvloeden.

 

Onze promotieteams kunnen dus voor diverse promotie gerelateerde activiteiten worden ingezet. Sampling van uw product, flyeren van uw product of dienst en productdemonstraties.

 

Neemt u gerust contact met ons op, info@colourmyevent.nl

CASES

Hier vindt u binnenkort meer informatie over de betreffende cases.