q
Colour My Event Winkelgebieden Promotie: Hoe zorgt u ervoor dat het winkelgebied een winnaar wordt?
16023
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16023,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0.2,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive
 

Winkelgebieden Promotie

Colour My Event Logo, Colour My Event, Evenementenbureau, Evenementenbureau Rotterdam, Evenementenorganisatie, Communicatiebureau, Promotieteam, Promotiebdrijf, Promotiebedrijf Rotterdam, Bedrijfsevenementen, Bedrijfsfeest, Bedrijfsopening, Winkelgebieden Promotie, Event Manager, Kinderevenement, Sinterklaasfeest, Sinterklaashuis, Kersthuis, Catering, Leegstand

Colour My Event Evenementenbureau Rotterdam

WINKELGEBIEDEN PROMOTIE

 

Hoe zorgt u ervoor dat het winkelgebied een winnaar wordt? Wat werkt wél? Aan welke voorwaarden moet het voldoen? Er zijn legio antwoorden mogelijk. Maar wij scheiden de zin en onzin van elkaar.

 

Een fashion event, een thema- markt en feest, een promotiecampagne of een volledig ingerichte kinderboulevard, de mogelijkheden zijn eindeloos. De organisatie van een evenement in uw winkelgebied zal u veel opleveren. Het kost heel wat meer moeite tegenwoordig om de consument van de bank af te slepen en tot een bezoekje aan uw winkelcentrum te verleiden. Als de juiste, creatieve mix van acties, activiteiten en media wordt ingezet spreekt dat de juiste doelgroep aan. Dit leidt niet alleen tot betere bezoekersaantallen, maar ook tot een hoger bestedingspatroon.

 

Voor de organisatie kunt u ongeacht het soort evenement terecht bij Colour My Event. U bent dan verzekerd van een creatieve en professionele partner die elk evenement tot een succes maakt. Wij zorgen voor verbinding tussen de bezoekers en het winkelcentrum.

DIENSTEN & MOGELIJKHEDEN