q
Colour My Event X-mas: Een kerstfeest of een nieuwjaarsreceptie op een locatie naar keuze? Op zoek naar entertainment, aankleding en heerlijke hapjes voor een spetterende feest in uw eigen bedrijf?
16244
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16244,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0.2,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive
 

X-mas

Colour My Event Logo

X-MAS

 

Het jaarlijkse Kerstfeest maken wij in stijl tot een onvergetelijke happening

Colour My Event X-mas

DE INVULLING

 

X-MAS

 

Een kerstfeest of een nieuwjaarsreceptie op een locatie naar keuze? Op zoek naar entertainment, aankleding en heerlijke hapjes voor een spetterende feest in uw eigen bedrijf? Op basis van uw wensen en budget hebben wij een passend voorstel. Wilt u speciale uitnodigingen, een fantastische locatie, spetterende entree en geweldige muziek? Wilt u de feestlocatie compleet gethematiseerd, uitdagende workshops op locatie, eten en drinken en een show? Ook dat kan! De meest originele locaties weten we moeiteloos te vinden, wij zorgen voor culinair entertainment en we kennen alle getalenteerde artiesten. Een mooie afsluiting van een succesvol jaar of een spetterend begin van het nieuwe jaar!

CASES

Hier vindt u binnenkort meer informatie over de betreffende cases.