q
Event Manager van Colour My Event: Neem de organisatie van een congres, beurs of ander groot evenement. In wezen is dat vergelijkbaar met het runnen van een onderneming zoals een hotel of restaurant. Met één belangrijk verschil: als eventmanager moet je ‘pieken’ op dat ene moment.
16621
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16621,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0.2,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive
 

Event Manager

CME Logo

EVENT MANAGER

 

Neem de organisatie van een congres, beurs of ander groot evenement. In wezen is dat vergelijkbaar met het runnen van een onderneming zoals een hotel of restaurant. Met één belangrijk verschil: als eventmanager moet je ‘pieken’ op dat ene moment. Na een lange voorbereiding moet het staan. Kloppen. Af zijn. Bijsturen kan, overdoen niet. Onze event managers hebben de vakkennis, het overzicht, de creativiteit en de leidinggevende capaciteiten om zo’n event tot een succes te maken!

 

Wilt u meer informatie neem dan gerust contact met ons op.

event manager van CME

CASES

Hier vindt u binnenkort meer informatie over de betreffende cases.