q
Colour My Event Fashion: Of het nu gaat om Fashion, Food of Lifestyle! Een (mode)show zet uw winkelcentrum in de spotlights.
16071
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16071,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0.2,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive
 

Fashion

CME Logo

FASHION

 

Of het nu gaat om Fashion, Food of Lifestyle! Een (mode)show zet uw winkelcentrum in de spotlights.

CME Fashion

DE INVULLING

 

FASHION

 

Een (mode)show zet uw winkelcentrum in de spotlights. Nieuw publiek wordt bekend gemaakt met de winkels, de merken en de huidige trends. Ook bij de vaste bezoekers zorgt een modeshow voor een positieve beleving. Zij worden er namelijk aan herinnerd waarom zij zo graag bij u komen.

 

Verbinden door te werken met modellen uit uw winkelgebied! Wij zijn er van overtuigd dat de beste manier van verbinding “meedoen” is. Daarom zorgen wij dat de modellen van bijvoorbeeld de catwalk, mensen zijn van uit uw winkelgebied. Door samen een mooie catwalk show neer te zetten toont u waardering voor uw bezoekers. Uw bezoekers voelen zich meer betrokken en worden geprikkeld door wat zij zien op de catwalk. U zet uw bezoekers in het zonnetje en hiermee uw winkelcentrum in het middelpunt van de belangstelling.

 

Colour My Event verzorgt catwalk training, visagie en een make-over, en samen met de modellen verzorgen wij een dag waar uw bezoekers nog lang over na zullen praten.

 

Neem gerust contact met ons op hierover, info@colourmyevent.nl

CASES