q
Colour My Event Flyeren: Ons promotieteam gaat er graag op uit om uw (potentiële) klanten te enthousiasmeren.
16196
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16196,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0.2,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive
 

Flyeren

CME Logo

FLYEREN

 

Ook voor uw promotieteams bent u bij ons aan het juiste adres!

CME Flyeren

DE INVULLING

 

FLYEREN

 

Ons promotieteam gaat er graag op uit om uw (potentiële) klanten te enthousiasmeren. Dit doen zij niet alleen met een flyer, maar ook door het stellen van de juiste vraag met betrekking tot uw dienst of product. Hierdoor zal uw doelgroep gericht worden aangesproken. Zo ontstaat er bij ieder uitdeelmoment een uniek contact met de doelgroep en worden consumenten persoonlijk geïnformeerd.

 

Colour My Event kan u ook helpen bij het ontwerpen van de juiste flyer. Het juiste ontwerp zorgt ervoor dat de boodschap bij de doelgroep aankomt. Op het moment dat iemand een flyer uitgereikt krijgt beslist diegene in een ‘split-second’ of hij de flyer wel of niet aanneemt.

 

Neemt u gerust contact met ons op hierover op info@colourmyevent.nl

CASES