q
Colour My Event In- en outdoor Kidsfun: Een glimlach van een kind. Naast dat er in uw winkelcentrum veel te beleven is voor de volwassenbezoeker is het heel belangrijk om ook te denken aan uw mini-bezoekers, zij worden uiteindelijk uw klanten van de toekomst.
16065
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16065,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0.2,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive
 

In- en outdoor Kidsfun

CME Logo

IN- EN OUTDOOR KIDSFUN

 

Ook voor de kleintjes organiseert Colour My Event hele leuke evenementen in uw winkelgebied!

CME In- en outdoor kidsfun

DE INVULLING

 

IN- EN OUTDOOR KIDSFUN

 

Een glimlach van een kind…..

 

Naast dat er in uw winkelcentrum veel te beleven is voor de volwassenbezoeker is het heel belangrijk om ook te denken aan uw mini-bezoekers, zij worden uiteindelijk uw klanten van de toekomst. Kinderen zijn erg merktrouw. Naar alle waarschijnlijkheid houden zij levenslang een voorkeur voor de voor hen bekende merken. Maar er is nog een reden. Alle ouders hebben een zwak voor hun kinderen. Zijn de kids blij? Dan zijn de ouders dat ook.

 

Neem nu contact met ons op voor meer informatie info@colourmyevent.nl

CASES