q
Colour My Event Kersthuis: Staat er in uw winkelcentrum wellicht een pand leeg, dan is het natuurlijk een super leuk idee om hier het huis van de Kerstman in te maken. Dit kan voor een dag, een paar dagen, maar uiteraard ook voor de gehele periode dat het kerstmis is en daarbuiten.
17248
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17248,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0.2,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive
 

Kersthuis

Colour My Event Logo, Colour My Event, Evenementenbureau, Evenementenbureau Rotterdam, Evenementenorganisatie, Communicatiebureau, Promotieteam, Promotiebdrijf, Promotiebedrijf Rotterdam, Bedrijfsevenementen, Bedrijfsfeest, Bedrijfsopening, Winkelgebieden Promotie, Event Manager, Kinderevenement, Sinterklaasfeest, Sinterklaashuis, Kersthuis, Catering, Leegstand

KERSTHUIS

DE INVULLING

 

KERSTHUIS

 

Staat er in uw winkelcentrum wellicht een pand leeg, dan is het natuurlijk een super leuk idee om hier het huis van de Kerstman in te maken. Dit kan voor een dag, een paar dagen, maar uiteraard ook voor de gehele periode dat het kerstmis is en daarbuiten.

 

Een Kersthuis is een enorme publiekstrekker voor evenementen, locaties en winkelcentra.

 

Plaats de kerstman op woensdagmiddag in het huis en organiseer een Meet & Greet. Kinderen kunnen langskomen in het Kersthuis en kunnen dan de kerstman een handje geven of met hem op de foto. Of organiseer een kleurwedstrijd, waarbij de kinderen op vrijdagmiddag hun cadeautje op kunnen komen halen bij de Kerstman in het Kersthuis.

 

In of rondom het Kersthuis kunnen allerlei activiteiten georganiseerd worden.

 

Er zijn zoveel mogelijkheden die rondom het Kersthuis georganiseerd kunnen worden, informeer naar deze mogelijkheden.

 

Vraagt u ons naar de mogelijkheden. Stuur uw wensen naar info@colourmyevent.nl