q
Colour My Event Kerstdecoratie: Wilt u uw winkelcentrum met de kerstdagen extra bijzonder maken? Wij kunnen u daarbij helpen!
17299
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17299,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0.2,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive
 

Kersttrein

Colour My Event Logo, Colour My Event, Evenementenbureau, Evenementenbureau Rotterdam, Evenementenorganisatie, Communicatiebureau, Promotieteam, Promotiebdrijf, Promotiebedrijf Rotterdam, Bedrijfsevenementen, Bedrijfsfeest, Bedrijfsopening, Winkelgebieden Promotie, Event Manager, Kinderevenement, Sinterklaasfeest, Sinterklaashuis, Kersthuis, Catering, Leegstand

KERSTTREIN

DE INVULLING

 

KERSTTREIN

 

De Kerst Kindertrein is een elektrische trein die ingezet kan worden tijdens Kerst evenementen.

De kindertrein zorgt voor het echte nostalgische kerstgevoel. Wie kent de kleine kersttreintjes die rondom de kerstboom rijden niet? Het leuke is dat deze kleine Kerst Express er nu in het groot is. Met de Kerst Kindertrein komt ook een machinist mee. Compleet gedecoreerd in Kerststijl en voorzien van Kerstmuziek is de kindertrein geschikt voor zowel binnen als buiten. De kindertrein hoeft niet eens op een spoor te rijden.

De Kerst Kindertrein ziet eruit als een echte ouderwetse stoomlocomotief, de wielen draaien echt en er komt zelfs stoom uit de trein. Natuurlijk ontbreken de treingeluiden en de bekende treinfluit niet. Een magische kersttrein die toegankelijk is voor alle kinderen. Zeker weten dat de jongste bezoekertjes hier veel plezier aan zullen beleven!

Specificatie Kerst Kindertrein:

  • 24 zitplaatsen voor kinderen
  • Inclusief Machinist
  • Opbouwtijd ongeveer 15 minuten
  • Stoomlocomotief (electrisch)
  • 4 wagons
  • Gedecoreerd in Kerststijl
  • Inclusief Kerstmuziek

 

Vraagt u ons naar de mogelijkheden. Stuur uw wensen naar info@colourmyevent.nl