q
Colour My Event Leegstand: In Nederland is een overaanbod van winkels in de detailhandel.
16119
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16119,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0.2,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive
 

Leegstand

CME Logo

LEEGSTAND

 

Laat uw lege winkelpanden in een winkelgebied een (tijdelijke) nieuwe bestemming krijgen!

CME Leegstand

DE INVULLING

 

LEEGSTAND

 

In Nederland is een overaanbod van winkels in de detailhandel. Ruim 9% van de winkelvloeroppervlakte staat leeg in 2017 (bron: Planbureau voor de Leefomgeving)

 

Dat veel winkelpanden leeg staan is voor een kwart van de consumenten een reden om winkelgebieden minder vaak of niet meer te bezoeken. Ongeveer 52% van de consumenten gaat regelmatig een dagje winkelen voor de gezelligheid en is dan vooral op zoek naar het gevoel een dagje uit te zijn. Gezelligheid is een emotie en een emotie kun je creëren. Door er voor te zorgen dat de lege panden in uw winkelgebied een (tijdelijke) nieuwe bestemming krijgen creëert u niet alleen gezelligheid en dus meer bezoekers, maar de kans dat het winkelpand weer een nieuwe huurder krijgt stijgt ook met x%. Met trots kunnen wij u vertellen dat alle lege panden waar wij een actie hebben gedaan na afloop verhuurd zijn. Laten we wel eerlijk zijn dit geldt voor concepten die gemiddeld 3 weken duurde. Heeft u in uw winkelgebied leegstand? Colour My Event helpt u om hier een (tijdelijke) nieuwe bestemming voor te creëren en te zorgen voor een mooie beleving voor u en uw bezoeker. Onderscheidend vermogen is cruciaal: niet alleen voor retailers, maar ook voor winkelgebieden.

 

Informeer naar de mogelijkheden en neem contact met ons op info@colourmyevent.nl

CASES