q
CME Catering: CME werkt samen met diverse topcateraars! Met onze partycatering verzorgen wij graag de culinaire invulling van uw evenement op iedere gewenste locatie.
16180
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16180,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0.2,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive
 

Catering overig

Categorie
Culinair Entertainment
Tags
bedrijfsevenementen, bedrijfsfeest, bedrijfsopening, cme, CME Catering, colour my event, communicatiebureau, evenementen, evenementenbureau, evenementenbureau rotterdam, evenementenorganisatie, promotiebedrijf, promotiebedrijf rotterdam, promotieteam
Over dit project

CME Catering:
CME werkt samen met diverse topcateraars! Met onze partycatering verzorgen wij graag de culinaire invulling van uw evenement op iedere gewenste locatie. De diversiteit aan lunches, diners en foodconcepten maar ook de moderne, verse uitstraling van onze producten, zullen u verrassen.

Met onze gastvrije service en optimale kennis garanderen wij de perfecte uitvoering van uw bedrijfsfeest. Naast dit verzorgen wij ook Culinaire Entertainment in de vorm van een tafeldame of champagne dame.