q
Colour My Event Pietenknutselplein: Voor de creatieve kinderen die van knutselen houden, hebben wij een pieten knutselplein.
17220
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17220,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0.2,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive
 

Spring Plezier

Colour My Event Logo, Colour My Event, Evenementenbureau, Evenementenbureau Rotterdam, Evenementenorganisatie, Communicatiebureau, Promotieteam, Promotiebdrijf, Promotiebedrijf Rotterdam, Bedrijfsevenementen, Bedrijfsfeest, Bedrijfsopening, Winkelgebieden Promotie, Event Manager, Kinderevenement, Sinterklaasfeest, Sinterklaashuis, Kersthuis, Catering, Leegstand

SPRING PLEZIER

DE INVULLING

 

SPRING PLEZIER

 

Je kinderen zullen de spannendste avonturen beleven in dit sprookjesachtige kasteel springkussen.

 

Deze opvallende stormbaan is gemaakt met veel obstakels waardoor de kinderen ook echt iets tegenkomen. Ook is er een deel waarbij de kinderen kunnen klimmen en aan de andere kant kunnen glijden.

 

Het springkussen Krokodil Multiplay is één van de vele goede en uitgebreide Multiplay animaties. Het springkussen is zeer uitgebreid en richt zich met name op de kleinere kinderen tot bijv. 10 jaar. Maar ook de grotere kinderen zijn natuurlijk welkom om tussen die “gevaarlijke” tanden van de krokodil door te klimmen!

 

 

Vraagt u ons naar de mogelijkheden. Stuur uw wensen naar info@colourmyevent.nl