q
Colour My Event het Team: Colour My Event is opgericht door Zeliha Fonteine. Ze heeft besloten haar kennis en expertise samen te brengen in haar eigen organisatie- en adviesbureau voor evenementen. 
15613
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15613,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0.2,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive
 

Het Team

CME Logo

CME het Team

Colour My Event is opgericht door Zeliha Habura. Ze heeft besloten haar kennis en expertise samen te brengen in haar eigen organisatie- en adviesbureau voor evenementen. Daarin wordt haar ervaring en inlevingsvermogen gecombineerd met trends en eigen creatieve ideeën. Colour My Event staat inmiddels bekend als een inspirerende gesprekspartner en een daadkrachtige organisator van evenementen. Persoonlijk, creatief en betrouwbaar.

Zeliha

Tel: 06 20 79 56 58

Professionele partners

Colour My Event werkt nauw samen met andere relevante partijen. Onder meer met een beveiligingsbedrijf, een PR-bureau, een communicatieadviseur en een grafisch vormgever. Op deze manier kunnen wij op al uw wensen en eisen inspelen. Colour My Event presenteert alle diensten voor u in één sluitende offerte. Daarnaast fungeert het evenementenbureau te Rotterdam tijdens het hele traject als centraal aanspreekpunt.

CME Promotie